Для будущих учителей вышла монография по проблемам духовного здоровья у младших школьников

18 июля 2018

У харківському видавництві "В ДЕЛЕ" видано монографію "ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ДО ФОРМУВАННЯ ДУХОВНОГО ЗДОРОВ’Я МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ".

Бойчук Ю. Д., Науменко Н. В.

X.: ФОП Мезіна В.В., 2018. 128 с.

ISВN 978-617-7577-40-8

УДК [373.31:613]: 133.2 ББК

Замовляйте книгу тут: http://vlavke.com/

Монографія присвячена дослідженню проблеми підготовки майбутніх учителів до формування духовного здоров’я дітей молодшого шкільного віку.

У монографії проаналізовані сучасні підходи до розуміння сутності поняття «здоров’я», «духовність», «духовний розвиток», «духовне здоров'я», визначені їх спільні ознаки та специфіка кожного з них. Визначено зміст та структуру технології підготовки майбутніх учителів до формування духовного здоров’я молодших школярів і висвітлено сутність та структурні компоненти готовності майбутніх учителів до формування духовного здоров’я дітей молодшого шкільного віку. Уточнено критерії, показники та рівні сформованості готовності майбутнього вчителя до формування духовного здоров’я молодших школярів.

Монографія розрахована на викладачів та студентів педагогічного факультету вищих педагогічних навчальних закладів, аспірантів, учителів-практиків.