Для экономистов вышла научная монография на тему модернизации экономики по европейскому вектору

19 июня 2018

У харківському видавництві "В ДЕЛЕ" видано монографію "Європейський вектор модернізації економіки: креативність, прозорість та сталий розвиток: монографія".

За заг. ред. д-ра екон. наук, проф. Л. Л. Калініченко.

Х. : ФОП Панов А. М., Видав. дім «В справі», 2018. – 316 с.

ISBN 978-617-7541-74-4

УДК 338

Замовляйте книгу тут: http://vlavke.com/

Монографія містить результати досліджень відносно європейського вектору модернізації економіки: креативність, прозорість та сталий розвиток за основними напрямками: креативна економіка та підприємництво: стан та перспективи розвитку; європейські практики та вітчизняний досвід децентралізаційних процесів; енергоефективність, ресурсозбереження та зелена економіка; гендерна справедливість в соціально-економічних системах; інструменти забезпечення прозорості публічного сектору.

Розділи монографії друкуються в авторській редакції, в монографії максимально зменшено втручання в обсяг та структуру відібраних до друку матеріалів. Редакційна колегія не несе відповідальності за достовірність статистичної та іншої інформації, яку надано в рукописах, а також коректність цитованості матеріалу, і залишає за собою право не розподіляти поглядів деяких авторів на ті чи інші питання, які розглянуті у розділах.

Монографія буде корисною для широкого кола читачів: вчених, керівників підприємств та організацій, викладачів вищих навчальних закладів, аспірантів, студентів.