Для специалистов по пожарной и гражданской обороне вышел 2 том учебного пособия по утилизации ракет и боеприпасов, НУЦЗУ

8 мая 2018

У харківському видавництві "В ДЕЛЕ" видано навчальний посібник "Утилізація та знищення вибухонебезпечних предметів: навч. посіб. Том 2. Заходи безпеки при поводженні з ракетами і боєприпасами під час проведення робіт з утилізації".

О.М. Смирнов, В.В. Барбашин, І.О. Толкунов.

Х.: ФОП Панов А.М., 2018. – 484 с.
ISBN 978-617-7474-13-4
ISBN 978-617-7541-59-1 (2 том)

Посібник "Утилізація та знищення вибухонебезпечних предметів: навч. посіб. Том 2. Заходи безпеки при поводженні з ракетами і боєприпасами під час проведення робіт з утилізації"

У 1-му томі навчального посібника розкривається поняття терміна «вибухо-небезпечні предмети» (ВНП), подано короткий історичний нарис розвитку утилізації боєприпасів у СРСР і Україні, наведено порядок та правила щодо утилізації ВНП,порядок прийому та відправки вибухонебезпечних предметів, надано інформацію про організацію арсеналів, баз і складів, розкрито порядок зберігання ВНП на арсеналах, базах і складах України.
У 2-му томі навчальної книги подано заходи безпеки під час поводження з ракетами і боєприпасами у процесі проведення робіт з утилізації.
У 3-му томі навчального посібника описано організацію утилізації та знищення ракет і боєприпасів на арсеналах, базах та складах.

Видавничий дім "В Справі" спеціалізується на виданні наукової та художньої літератури малими тиражами. Якщо вас цікавить видання книги або отримання ISBN - ви можете дізнатися вартість виготовлення книги за допомогою нашого Онлайн-калькулятора друку.