Для специалистов по геодезиии картографии и землеустройства вышло учебное пособие в ХАДУ

8 мая 2018

У харківському видавництві "В ДЕЛЕ" видано навчальний посібник "Землевпорядні вишукування і проектування: навчально-методичний посібник для виконання розрахунково-графічних робіт та курсових проектів."

Харків: ФОП Панов А. М., 2018. – 156 с.
ISBN 978-617-7541-62-1

Посібник "Землевпорядні вишукування і проектування: навчально-методичний посібник для виконання розрахунково-графічних робіт та курсових проектів"

В навчально-методичному посібнику викладена методика виконання розрахункових робіт і курсових робіт з дисципліни «Землевпорядні вишукування і проектування». Начально-методичний посібник дозволяє студентам виконувати землевпорядні вишукування – вираховувати площі контурів, вкладати експлікації, будувати креслення, картограми, плани в масштабах 1:10 000, 1:5000 і більш крупних масштабах. Виконувати землевпорядні розрахунки – навантаження, коефіцієнти, ступінь еродованості земель, ступінь екологічного навантаження, грошову оцінку земель, складати оцінку території сільської ради. Складені планово-картографічні матеріали є основою для курсового проектування.
Призначено для студентів спеціальностей 193 «Геодезія та землеустрій» і 192 «Будівництво та цивільна інженерія», 6.080101 Геодезія картографія та землеустрій.

Видавничий дім "В Справі" спеціалізується на виданні наукової та художньої літератури малими тиражами. Якщо вас цікавить видання книги або отримання ISBN - ви можете дізнатися вартість виготовлення книги за допомогою нашого Онлайн-калькулятора друку.