Для будущих инженеров вышло учебное пособие по формированию лидерства под редакцией Романовского А.Г., ХПИ

20 апреля 2018

У харківському видавництві "В ДЕЛЕ" видано навчальний посібник "Формування лідерської позиції майбутніх інженерів у закладах вищої технічної освіти".

Автори: Романовський О. Г., Гура Т. В., Резнік С. М., Панфілов Ю. І, Черкашин А. І., Костиря І. В., Бондаренко В. В., за заг. ред. О. Г. Романовського.

Харків: НТУ»ХПІ», 2018. – 195

Формування лідерської позиції майбутніх інженерів у закладах вищої технічної освіти

У навчальному посібнику представлені як теоретичні засади, так і практичні рекомендації щодо формування лідерської позиції майбутніх інженерів у закладах вищої технічної освіти, цікавість представляють умови формування лідерської позиції майбутніх інженерів та аналіз особливостей становлення лідерської позиції студентів у закладах вищої освіти технічного профілю під час аудиторної та позааудиторної діяльності.
Призначено для бакалаврів, магістрів та викладачів закладів вищої технічної освіти, що цікавляться проблемами лідерства.
Іл. 3. Табл. 3. Бібліогр.: 173 назв.

ISBN 978-617-7541-55-3

Видавничий дім "В Справі" спеціалізується на виданні наукової та художньої літератури малими тиражами. Якщо вас цікавить видання книги або отримання ISBN - ви можете дізнатися вартість виготовлення книги за допомогою нашого Онлайн-калькулятора друку.