Для будущих инженеров-механиков в ХПИ вышло учебное пособие по експлуатации гидро- и пневмоприводов

8 мая 2018

У харківському видавництві "В ДЕЛЕ" видано навчальний посібник "Надійність, технічне діагностування та експлуатація гідро- і пневмоприводів".
П.М. Андренко, А.Ю. Лебедєв, О.В.Дмитрієнко, М.С. Свинаренко ; під ред. проф. П.М. Андренка.
Харків : ФОП Панов А.М., 2018. – 520 с.
ISBN 978-617-7541-61-4

Посібник "Надійність, технічне діагностування та експлуатація гідро- і пневмоприводів"

Описано методи прикладної теорії надійності систем гідро- і пневмоприводів та основи їх технічного діагностування. Розглянуто фізичні та аналітичні моделі відмов,методи розрахунку і прогнозування показників надійності та їх зв’язок з економічною ефективністю. Наведено методику прогнозування зміни технічного стану систем гідро- і пневмоприводів в процесі експлуатації. Висвітлено організацію технічного обслуговування та експлуатації. Запропоновано рекомендації щодо оптимізації контролю їх технічного стану, регенерації і фільтрації робочих рідин, зменшення шуму та вібрації.
Для студентів напряму «Прикладна механіка», а також може бути корисним для аспірантів та інженерно-технічного персоналу.
Іл. 126. Табл. 70. Бібліогр. 51 назв.

Видавничий дім "В Справі" спеціалізується на виданні наукової та художньої літератури малими тиражами. Якщо вас цікавить видання книги або отримання ISBN - ви можете дізнатися вартість виготовлення книги за допомогою нашого Онлайн-калькулятора друку.