Для юних читачів, що готуються вступити в самостійне життя, так і для людей старшого покоління, вийшло літературно-публіцистичне видання "З Барвінківщиною в серці. Ветеранські історії"

31 июля 2018

У харківському видавництві "В СПРАВІ" видано літературно-публіцистичне видання "З Барвінківщиною в серці. Ветеранські історії" автора О. Бадяна

Харків: ФОП Панов А. М., 2015. – 548 с.

ISBN 978-617-7293-16-2

УДК 929

Замовляйте книгу тут: http://vlavke.com

Ця книга дасть можливість читачу ближче познайомитися з маловідомими сторінками біографій, як корінних барвінківчан, так і людей, чиї долі тісно переплелися з історією нашого краю, чиїми зусиллями писалися рядки бойових і трудових звитяг Барвінківщини.

Книга складається з трьох розділів, перший з яких повністю написаний активістами ветеранського руху. До другого — «Гримучий ручай» — увійшли нариси та замальовки відомого в районі журналіста, члена Національної спілки журналістів України Олександра Куплевацького. Третій розділ «Всьому початок плуг і борозна» написаний краєзнавцем і журналістом Віктором Мандрикою.
Об’єднуючим чинником книги є любов героїв оповідок до рідної землі, їх духовна велич, що дозволила вижити всім у важкі часи історичних випробувань. У книзі на весь зріст постають наші сучасники, які залишили свій помітний слід у літопису дорогої та рідної серцю Барвінківщини.
В силу зрозумілих причин авторам не вдалося у повній мірі розповісти про всіх заслужених людей краю. Та ми щиро сподіваємося на продовження цього своєрідного літопису.
Книга розрахована, як на юних читачів, що готуються вступити в самостійне життя, так і на людей старшого покоління, які багатьох героїв нарисів та замальовок знали і знають особисто. І хоча матеріали книги написані авторами в різні часи (2008-2015 рр.), вони не втратили своєї актуальності й до сьогодні. Отож, налаштуйтеся на захоплюючу подорож у автобіографічний світ своїх земляків.